Home / Goedkope webhosting

Meer informatie over goedkope webhosting vergelijken

Tijd investeren in het vergelijken van hostingproviders, levert jou een groot voordeel op! Je hebt de mogelijkheid om de hostingproviders te vergelijken aan de hand van beoordelingen op hostingvergelijker.nl. We raden je aan om de beoordelingen heel goed door te nemen en op je in te laten werken. Het geeft jou namelijk een goed beeld hoe anderen de diensten ervaren bij de hostingproviders.

Welke goedkope webhosting zoek jij?

Een vaak gekozen vorm van hosting is shared hosting. Deze vorm van hosting wordt vaak gekozen om een website of webshop te hosten. Shared hosting richt zich niet op grote websites met veel dataverkeer, maar juist op kleinere websites en wellicht is dat wat voor jou?

Goedkope Webhosting vergelijken

Welke web hosting je gaat kiezen, hangt af van meerdere factoren. Moet de website of webshop altijd snel zijn voor je bezoekers? Moet je website goed scoren in de organische zoekresultaten van de zoekmachines zoals Google? Mochten beide vragen met ja beantwoord worden, dan is een andere vorm dan shared hosting beter voor jou. Een andere optie is dan bijvoorbeeld VPS hosting.

Gevaren goedkope webhosting

Wanneer je je zoektocht begint naar goedkope webhosting, denk er dan goed aan dat er ook risico’s aan verbonden zijn. Goedkoop is namelijk vaak duurkoop. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet voor kunt kiezen. Als je een relatief kleine website hebt, welke niet afhankelijk is van inkomsten of zoekmachine posities, dan is een goedkope webhosting een prima optie.

Goedkope webhosting kiezen

Als je een kleine website hebt dan is goedkope webhosting een prima optie voor jou! Bekijk dan alsnog wat de mogelijkheden zijn en vergelijk de hostingproviders met elkaar. Je weet dan in ieder geval dat je nooit teveel gaat betalen!

Aanbevolen goedkope shared webhosting pakketten

4.9 /5
(916 beoordelingen)
€ 1,99*per maand € 3,99 per maand

Starter

  • Schijfruimte: 5 GB
  • Dataverkeer: Onbeperkt
  • SSD: Ja
  • Telefoon: Nee
  • Verhuisdienst: Ja gratis
  • SSL: Ja

Hulp nodig bij het overstappen?

Bij Hostingvergelijker.nl zitten experts klaar die je graag helpen met het overstappen naar een andere hosting provider. Zij stellen je een aantal vragen en aan de hand van de antwoorden komen zij met een advies. Samen komen we dan tot een hosting provider die geschikt is voor de wensen die je hebt.

Nu makkelijk overstappen