Home / Hosting overstap service

Hosting overstap service

Als je niet thuis bent in het wereldje van hosting dan is overstappen naar een andere hosting provider vaak een flinke stap. Er kunnen tal van redenen zijn waarom een huidige hosting provider niet meer aan je wensen voldoet. De support laat te wensen over, ze voeren onnodige prijsverhogingen door of je website is traag of ligt er vaak uit.

Onafhankelijk advies van experts

Bij Hostingvergelijker.nl zitten experts klaar die je graag helpen met het overstappen naar een andere hosting provider. Zij stellen je een aantal vragen en aan de hand van de antwoorden komen zij met een advies. Samen komen we dan tot een hosting provider die beter geschikt is voor de wensen die je hebt.

De verhuizing van je website en of e-mail

Naast het advies kunnen wij je ook informeren betreft het verhuizen van je website, webshop of e-mail. Het verhuizen van een website, webshop of e-mail kan nogal wat rompslomp met zich mee brengen en je wil natuurlijk dat alles goed gebeurd. Zo wil je bijvoorbeeld geen e-mails verliezen tijdens de verhuizing. Ook hierin zullen wij je adviseren zodat je bij een partij komt die dit zo goed mogelijk voor je regelt.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.