Yourhosting lanceert nieuwe website en logo

Op 15 juni 2023 heeft Yourhosting haar nieuwe logo en nieuwe website gelanceerd. Het bedrijf heeft de afgelopen periode gewerkt aan de nieuwe identiteit en is trots op het resultaat.

Het nieuwe kleurrijke logo straalt meer warmte en vriendelijkheid uit dan het oude logo. Ook is er een nieuwe slogan toegevoegd aan het logo: Onbezorgd Online Ondernemen.

Yourhosting nieuwe logo

“Onze oude website en logo paste niet meer bij wie we zijn, we zijn veel meer dan alleen een hostingbedrijf. Yourhosting is een van de grootste webhosters van Nederland, we hebben meer dan 250.000 klanten. Het grootste gedeelte van onze klanten zijn ondernemers.

Het internet biedt enorme kansen voor ondernemers, maar het benutten van deze kansen is soms lastig. Wij vinden dat elke ondernemer eenvoudig toegang moet hebben tot alle kansen die het internet biedt. Of je nu MKB’er bent of freelancer. Wij helpen je om jouw bedrijf online te laten groeien. Dit doen we met de beste service. We zijn een van de weinige hostingpartijen die je gewoon kan bellen en geven proactief advies over je website.

Onze nieuwe slogan: Onbezorgd Online Ondernemen past hier perfect bij.“ Aldus directeur Koen van Deudekom.

De nieuwe website met nieuwe huisstijl maakt het nog eenvoudiger om diensten te bestellen, veelgestelde vragen te bekijken of contact op te nemen met de klantenservice.

Een volledig nieuwe website

Yourhosting nieuwe website

De website is gebruiksvriendelijker en de navigatie is eenvoudiger geworden. Ook het taalgebruik is vereenvoudigd. Minder technische termen, zodat het voor iedereen te begrijpen is, ook als je niet veel kaas hebt gegeten van techniek.

Op de nieuwe homepagina zijn de “7 beloften van onze winnende service” te vinden. Hierin legt de blije klanten manager Manon uit wat je als klant van Yourhosting mag verwachten.
Ook de techniek aan de achterkant is vernieuwd. De nieuwe website is veel makkelijker aan te passen waardoor de klantervaring op de website constant verbeterd wordt.
Nieuwsgierig? Bekijk de nieuwe website op yourhosting.nl.

Uitgelicht pakket

5 /5
(22 beoordelingen)
€ 1,45per maand

Webhost One

Schijfruimte: 100 GB
Dataverkeer: 250 GB
SSD: Ja