Home / Adverteren

Adverteren

Hostingvergelijker.nl is ontwikkeld om de eindgebruiker zo goed mogelijk op weg te helpen met het maken van een goede keuze. Hosting is soms erg taaie stof en als je er niet in thuis bent verdwaal je al snel in het aanbod en de mogelijkheden. Hier proberen wij de eindgebruiker in te ontlasten. Ook biedt Hostingvergelijker de mogelijkheid aan hosting providers om diensten extra aan het licht te brengen middels adverteren.

Wat zijn de mogelijkheden

We bieden verschillende soorten mogelijkheden om uw bedrijf of dienst extra onder de aandacht te brengen van de eindgebruiker. Waar moet je dan aan denken:

Uitgelicht in de hostingvergelijker

Dit houdt in dat je bovenin de hosting vergelijking komt te staan met het desbetreffende hosting product ongeacht de sorteeropties. Alleen wanneer er niet aan een filter optie wordt voldaan verdwijnt het hosting product uit de vergelijking. LET OP, per dienst is er slechts 1 uitgelicht pakket mogelijk. Voorbeeld, wanneer er bij Shared hosting al een uitgelicht pakket actief is kan hier niet nog een pakket aan toegevoegd worden.

Advertentie banner tussen de vergelijking in

Er is ook een mogelijkheid om met een banner uw dienst of bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Er staan 10 producten op 1 pagina in het overzicht, na de 5e dienst komt dan uw advertentie te staan.

Advertentie op de homepage

Op de homepage is er ook een mogelijkheid om uw dienst of bedrijf extra onder de aandacht te brengen met een banner.

Uitgelicht op de homepage

Op de homepage is er ook een mogelijkheid om een dienst extra onder de aandacht te brengen. Naast het blok “Beste beoordeelde providers” en “Topbeoordelingen” kun je een uitgelicht pakket laten plaatsen door ons. Hier kunnen maximaal 3 providers een pakket uitlichten en deze worden random getoond.

Wanneer u een zilver of goud abonnement heeft kunt u ook zelf extra promotie regelen. Heeft u nog geen profiel? Meld uw bedrijf hier gratis aan!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor adverteren? Neem dan contact met ons op.