Home / Disclaimer

Disclaimer

  • Precies Internetbureau V.O.F. (Kamer van Koophandel: 69343144), hierna te noemen Precies Internetbureau, verleent u hierbij toegang tot hostingvergelijker.nl. Precies Internetbureau publiceert hier ter informatie teksten,afbeeldingen en andere materialen.
  • Precies Internetbureau behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
  • De informatie op hostingvergelijker.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Op hostingvergelijker.nl vergelijken wij extern aanbod diensten met elkaar voor uw gemak en Precies Internetbureau is niet aansprakelijk voor eventuele misstappen.

Beperkte aansprakelijkheid

  • Precies Internetbureau spant zich in om de inhoud van hostingvergelijker.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
  • De op hostingvergelijk.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Precies Internetbureau.
  • In het bijzonder zijn alle prijzen op hostingvergelijker.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op hostingvergelijker.nl. Precies Internetbureau oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen.

Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Voor op hostingvergelijk.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Precies Internetbureau nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

  • Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Precies Internetbureau en haar bezoekers.
  • Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Precies Internetbureau, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
  • Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van hostingvergelijker.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

  • Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Hostingvergelijker.nl
Precies Internetbureau V.O.F.
Reduitlaan 33
4814 DC Breda
info@hostingvergelijker.nl
69440638