Home / Over Hostingvergelijker.nl

Over Hostingvergelijker.nl

Hostingvergelijker.nl is opgericht om gebruiker en aanbieder dichter bij elkaar te brengen. Er zijn tegenwoordig honderden hosting bedrijven actief in Nederland en voor de gebruikers is het erg lastig om een goede partij te vinden. Als gebruiker vraag je jezelf altijd af of je wel de juiste keuze hebt gemaakt. Helemaal zeker weten doe je dit natuurlijk nooit maar door alle providers en de diensten bij elkaar te brengen op 1 platform willen we een stukje van deze zorgen wegnemen.

Waarom Hostingvergelijker.nl

In tegenstelling tot andere vergelijkers van hosting willen wij het aanbod en de hosting providers die op Hostingvergelijker.nl staan zo actueel mogelijk houden. Wij controleren regelmatig of (d.m.v. steekproeven) de informatie op de website nog klopt en of hosting providers hun diensten nog wel aanbieden.

Verschillende soorten hosting

Er zijn steeds meer verschillende hosting oplossingen en wij willen de eindgebruiker een volledig overzicht bieden van de mogelijkheden. Van shared hosting tot een dedicated server, op Hostingvergelijker.nl vind je het hosting product wat je zoekt.

Wie zijn wij?

Hostingvergelijker.nl is opgericht in 2016 en is begonnen als het hosting platform, Hosting Portaal. Wij willen onze dienstverlening altijd verbeteren en daarom hebben wij het platform Hosting Portaal omgebouwd en meteen op een nieuwe en frisse domeinnaam geplaatst, Hostingvergelijker.nl. Wil je zelf een domeinnaam vastleggen?

Hostingvergelijker.nl is eigendom van Precies Internetbureau V.O.F. dat meerdere vergelijkingswebsites beheert.

 

Heb je een algemene vraag m.b.t. deze website of je wilt meer informatie over de promotiemogelijkheden dan kun je ons contactformulier invullen.