Home / Reseller hosting vergelijken

Meer informatie over reseller hosting

Wil je reseller worden en geld verdienen met je eigen hosting service? Zoek je naar een centrale plek voor verschillende websites? Hosting providers bieden je de mogelijkheid om dit te verwezenlijken met een reseller hosting pakket. Maar levert dit wel voldoende winst op om het runnen van een hosting business als reseller aantrekkelijk te maken? Dit zijn vraagstukken waar je goed over na moet denken.

Reselling vindt plaats wanneer een bedrijf de middelen van een ander bedrijf doorverkoopt onder eigen naam. De meeste web hosting bedrijven bieden Reseller hosting pakketten in verschillende vormen aan. Je hebt hier dan een eigen portal waar je domeinnamen kunt vastleggen en al je hosting pakketten kunt beheren.

Voordelen reseller hosting

 • Meer flexibiliteit en ruimte om te groeien
 • Meer mogelijkheden
 • Weinig onderhoud
 • Goedkoper dan dedicated server
 • Meer in eigen beheer
 • Genereert inkomsten

Nadelen Reseller hosting

 • Duurder dan shared hosting (tenzij je voldoende klanten heeft om de kosten te dekken)
 • Werkt afleidend

Meer ruimte voor groei

Trekt je grote website veel verkeer? Heb je verschillende websites nodig voor je onderneming? Met een reseller pakket krijg je maandelijks 1 rekening in plaats van meerdere. Bovendien biedt het meer ruimte en mogelijkheden voor je bedrijf. Diverse ondernemers kiezen ervoor om de verschillende hosting pakketten aan te schaffen of verschillende servers. Dit kan aardig in de kosten lopen. Met een reseller constructie reserveer je eenvoudig bepaalde hoeveelheden opslagruimte voor je benodigde oplossing in plaats van aanvullende hosting pakketten aan te schaffen.

Meer mogelijkheden

Reseller hosting accounts beschikken over een groter aantal mogelijkheden dan standaard pakketten. Het bedieningspaneel van je hosting is doorgaans krachtiger zodat je de site effectiever kunt beheren. Hosting providers bieden meestal pakketten aan met een onbeperkt aantal SSL certificaten.

Aanbevolen reseller hosting pakketten

4.9 /5
(505 beoordelingen)
€ 2,99*per maand € 4,99 per maand

Reseller Business

 • Schijfruimte: 5 GB
 • Dataverkeer: Onbeperkt
 • SSD: Ja
 • Accounts: Onbeperkt
 • Domeinen: 25
 • SSL: Ja
4.9 /5
(505 beoordelingen)
€ 9,99*per maand € 14,99 per maand

Reseller Professional

 • Schijfruimte: 25 GB
 • Dataverkeer: Onbeperkt
 • SSD: Ja
 • Accounts: Onbeperkt
 • Domeinen: 100
 • SSL: Ja

Weinig onderhoud

Met een reseller hosting pakket beheer je feitelijk een dedicated server zonder de lasten van het runnen van een server. Technisch support blijft in handen van de server eigenaar. Je hoeft dus geen technische kennis te hebben om een reseller te zijn.

Meer in eigen beheer

Wil je zelf elk aspect van je website effectief kunnen beheren? Met een Reseller pakket heb je toegang tot een aantal tools waarmee je het gebruik van opslagruimte en de bandbreedte kunt managen.

Genereert inkomsten

Ongebruikte schijfruimte kun je met een reseller Hosting pakket eenvoudig doorverkopen aan derden. Omdat je al hebt geïnvesteerd in het pakket, zijn alle inkomsten die je haalt uit de doorverkoop 100% winst.

Duurder dan Shared Hosting

Heb je weinig meer te wensen dan het runnen van een eenvoudige website, dan blijft Shared hosting de meest voordelige oplossing. Ben je daarentegen ondernemend, dan kunnen de extra inkomsten van de doorverkoop van server diensten gunstig zijn.

Werkt afleidend

Reseller worden betekent dat je naast het beheer van je eigen website en business, extra taken heeft als hosting provider. Je klanten verdienen aandacht en dat kost tijd en energie. Het is verstandig om jezelf af te vragen of dit wel tot je takenpakket zou moeten behoren.

Hoe maak je een goede en voordelige keuze?

Ga na wat je wensen zijn ten aanzien van het Reseller pakket

Biedt het Reseller pakket ondersteuning voor het SSL veiligheidscertificaat voor extra veiligheid? Hoeveel verschillende pakketten kun je aanmaken voor klanten? Is er wel voldoende schijfruimte beschikbaar voor al je klanten?

Bepaal welke providers en Reseller hosting-pakketten in aanmerking komen

Er zijn natuurlijk heel veel hosting providers en door het grote aanbod is het lastig om een keuze te maken. Met de Hostingvergelijker maak je zelf snel en eenvoudig een selectie op basis van je wensen.

Bereken wat het Reseller hostingpakket gaat kosten

Vergelijk de providers en Reseller pakketten die aan je wensen voldoen. De goedkoopste hoeft niet altijd de slechtste te zijn!

Kies een geschikte hosting provider

Let hierbij extra op gebruikerservaringen met betrekking tot support en de snelheid en uptime van de servers.

Hulp nodig bij het overstappen?

Bij Hostingvergelijker.nl zitten experts klaar die je graag helpen met het overstappen naar een andere hosting provider. Zij stellen je een aantal vragen en aan de hand van de antwoorden komen zij met een advies. Samen komen we dan tot een hosting provider die geschikt is voor de wensen die je hebt.

Nu makkelijk overstappen