Neostrada nieuwe website en klantenpanel

Zoals vele inmiddels al weten is Neostrada de afgelopen maanden druk bezig geweest met een complete vernieuwing van ons klanten panel en onze website. Inmiddels is zowel het nieuwe klanten panel en onze nieuwe website live!

Door het compleet vernieuwen van ons klanten panel zijn wij in staat om vanaf nu sneller nieuwe modules hieraan toe te voegen en sneller aan het verzoek van onze klanten te kunnen voldoen. Uiteraard bevat het klanten panel nu al enkele nieuwe functies waar veel vraag naar was waaronder admin/technisch contact aanpassen van domeinnamen, snapshots van de historie van DNS instellingen en online password resets voor diensten zonder tussenkomst van onze klanten service. De komende tijd gaan we dit met veel nieuwe functies uitbreiden, suggesties hiervoor zijn uiteraard altijd welkom.

Promotie NL domeinnamen voor 1 euro

We hebben momenteel een aantrekkelijke promo lopen voor NL domeinnamen. Voor slechts 1 euro verhuis of registreer je een nieuwe NL domeinnaam.

Extra resources voor Resellers

Sinds kort is er de mogelijkheid om per aangemaakte gebruiker de resources uit te breiden zoals bij Premium hosting. Je kunt deze uitbreiden met 2vCPU/2GB geheugen voor 12 euro per jaar of 4vCPU/4GB geheugen voor 24 euro per jaar.