Gratis SSL certificaten aanmaken via Let’s Encrypt

Vanaf 16-06-2016 is het voor Webhosting en Reseller hosting klanten van Prelution mogelijk om gratis SSL certificaten aan te maken. Dit kan gemakkelijk gedaan worden via DirectAdmin, en is in samenwerking met Let’s Encrypt. Let op: de SSL certificaten van Let’s Encrypt zijn niet Wildcard, en laten de bedrijfsnaam niet zien in de adresbalk. Indien u dit wel wilt, kijk dan eens naar ons aanbod van SSL certificaten.

Wat is Let’s Encrypt?

Let’s Encrypt werd een jaar geleden aangekondigd door EFF met als doel dat websitebeheerders binnen een minuut een certificaat voor een website moeten kunnen installeren. Onder de sponsors bevinden zich Mozilla, Akamai, Cisco, Eff, IdenTrust, Internet Society en Facebook.

De belangrijkste principes achter Let’s Encrypt zijn

GratisIedereen die een domeinnaam bezit kan Let’s Encrypt gebruiken om een vertrouwd certificaat te installeren, helemaal gratis
AutomatischAutomatisch zorgen voor vernieuwing wanneer nodig
VeiligSSL certificaten van Let’s Encrypt zorgen er voor dat alle data die ontvangen en verstuurd wordt op uw website versleuteld en dus veilig is.
TransperantAlle uitgegeven of ingetrokken certificaten zullen openbaar worden geregistreerd en beschikbaar zijn zodat iedereen ze in kan zien.
CoöperatiefGezamenlijke inspanningen die de gemeenschap ten goede komen

Uitgelicht pakket

2.9 /5
(30 beoordelingen)
€ 2,96per maand € 3,88 per maand

Medium

Schijfruimte: 10 GB
Dataverkeer: Onbeperkt
SSD: Ja