TransIP en Combell fuseren – Nieuwe naam is Team.blue

Er waren al enige tijd geruchten dat de twee grote hosting partijen Combell Group en TransIP krachten gingen bundelen maar via meerdere kanalen is dit nu bevestigd. De twee hosting reuzen bundelen krachten en worden team.blue. In dollars is de waarde van team.blue meer dan 1 miljard dollar, geen kleine fusie dus.

Combell en TransIP fuseren - Team.blue

Gezamenlijk hebben de partijen ruim 600 medewerkers verspreid over heel Europa. Deze medewerkers zijn verantwoordelijk voor websites, servers en infrastructuren voor meer dan 1,2 miljoen klanten. De oprichters van Combell en TransIP willen hiermee de stap zetten om de grootste onafhankelijke hostingprovider in Europa te worden. Dit is wat zij laten weten in het persbericht.

De focus van beide bedrijven lag tot op heden gericht op Nederland, België, Zweden, Zwitserland en Denemarken maar met deze fusie willen ze de rest van Europa ook gaan veroveren.

Zowel TransIP als Combell zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en beide hebben in het verleden al overnames of fusies gedaan om deze groei voort te kunnen zetten.

Door de kennis en de ervaring te bundelen kunnen de partijen nog beter invulling geven aan de wensen van de consument.

Uitgelicht pakket

2.5 /5
(29 beoordelingen)
€ 0,99*per maand € 4,99 per maand

Webhost One

Schijfruimte: 2 GB
Dataverkeer: 10 GB
SSD: Ja