Webhostingbedrijf Cloud86 groeit naar 25.000 klanten

Het jonge Nederlandse webhostingbedrijf Cloud86 heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Het aantal klanten van Cloud86 is in korte tijd gegroeid naar 25.000. Hiermee behoort Cloud86 tot een van de snelst groeiende onafhankelijke webhostingbedrijven van Nederland en België.

Cloud86 onderscheidt zich naar eigen zeggen binnen de markt met een klantgerichte aanpak en het leveren van zeer snelle hosting. Dit wordt bevestigd door diverse onderzoeken die de hosting van Cloud86 meerdere keren hebben uitgeroepen tot snelste van Nederland. Bovendien heeft het bedrijf een uitstekende reputatie, zoals blijkt uit de talloze online reviews.

“De Nederlandse markt is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd door de consolidatieslag die in de hostingsector gaande is. Prijzen zijn enorm gestegen en het serviceniveau is juist vaak gedaald. Veel hostingbedrijven veranderen hun strategie van groei en innovatie naar rendement en hoewel daar van alles over te zeggen is doen wij het graag anders”, zegt Maurice Graber, directeur van Cloud86. “Het is onze ambitie om een aantrekkelijk alternatief te bieden voor klanten die op zoek zijn naar snelle hosting in combinatie met ontzettend goede en behulpzame support, voor een betaalbare prijs. Iedere maand verwelkomen we erg veel nieuwe klanten op ons platform en dat geeft ons de bevestiging dat klanten onze onderscheidende aanpak waarderen en dat motiveert enorm”.

Cloud86 levert o.a. webhosting, Managed WordPress, Managed VPS en e-mail. De hostingmarkt is al volwassen maar volop in beweging en nog groeiende. De afgelopen jaren worden veel hostingbedrijven overgenomen door investeringspartijen. Cloud86 is volledig zelfstanding en heeft daarmee de regie zelf in handen. Het bedrijf investeert in eigen hardware en breidt het team flink uit.

Naast de groei in Nederland en België, zet Cloud86 ook de eerste stappen richting internationale uitbreiding. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar een internationale website gelanceerd om diensten wereldwijd aan te kunnen bieden. Momenteel voorzien ze klanten van online diensten in meer dan 25 landen, voornamelijk in Europa.

Cloud86, dat is gevestigd in Drachten, heeft jarenlange ervaring in de hosting. Het team heeft veel ervaring bij andere grote webhostingbedrijven opgedaan.

Voor meer informatie over Cloud86, bezoek cloud86.io.