TransIP neemt IT-Ernity over

Vandaag (10-08-2018) is er voor het webhosting bedrijf TransIP een nieuwe en grootte mijlpaal bereikt! TransIP is al vele jaren één van de grootste webhosting bedrijven in de Benelux en breidt dit vandaag uit door de overname van IT-Ernity Holding B.V.

TransIP Group B.V. heeft IT-Ernity Holding B.V. overgenomen. IT-Ernity Holding B.V. is het internetsolutions-bedrijf achter de merken / bedrijven:

  • Proserve
  • CloudVPS
  • Signet
  • VDX
  • Webstekker
  • DDS

TransIP grootste hosting en cloudgroep Benelux

Door deze enorme overname van TransIP is het in één klap de allergrootste hosting en cloudgroep van de Benelux.
De interesses en toekomstvisie van TransUP en IT-Ernity zitten op één lijn en daarom zijn zij er van overtuigd dat deze fusie het een groots succes zal worden. Een bundeling van krachten en talenten die zal zorgen voor een glansrijke en succesvolle toekomst.

Alle diensten zullen vooralsnog ongewijzigd blijven, dus mocht je klant zijn dan hoef je je hier nog niet druk over te maken. Echter brengt de overname ook vele voordelen met zich mee. Bij TransIP heb je nu dus de keuze uit meerdere unmanaged én managed platformen die, zoals je van ons gewend bent, gebruik maken van de betrouwbare support en techniek. De overname brengt niet alleen nieuwe diensten met zich mee maar ook extra collega’s, datacenters en technische expertise op vele vlakken. Zo kan TransIP nog beter invullen geven aan je wensen.

Na de overname van Argeweb door KPN is dit één van de grootste overnames van de afgelopen tijd!