Antagonist bij de beste zakelijke dienstverleners van 2020

Enschede, 17 december 2020 – Hostingprovider Antagonist uit Enschede staat dit jaar in de MT1000. Zij veroveren daarmee opnieuw een plek in deze ranglijst van de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. Hierdoor behoren zij tot de duizend meest gewaardeerde aanbieders van 2020. 

Antagonist bedankt iedereen die ook afgelopen jaar weer in hen heeft geloofd. In het bijzonder haar klanten. Het opnieuw behalen van een notering in de MT1000 is een enorme drijfveer om te blijven investeren in een dienstverlening, waarbij service, kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan.

De organisatie heeft een hecht team van 23 medewerkers. Iedereen kent elkaar bij naam en de lijnen zijn kort. Toch bedienen zij tienduizenden klanten. Juist hun cultuur, die ze als persoonlijk en prettig omschrijven, maakt dit mogelijk. Hoewel Antagonist hierdoor niet als een grote organisatie voelt, eindigen ze wel tussen giganten als IBM, Samsung en Microsoft. Naar eigen zeggen blijft dit bijzonder.

Antagonist merkt op dat het bij een dienst als webhosting niet per se gaat om de bedrijfsgrootte. Snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid is waar het om draait. Antagonist krijgt dit met juist een klein team voor elkaar, waarin iedereen elkaars talenten kent. Vanzelfsprekend is er een groeiwens en dat lukt ook. Dit gebeurt met veel zorgvuldigheid, omdat ze vinden dat groei niet ten koste moeten gaan van hetgeen waarin ze geloven.

Over de MT1000

De MT1000 is een onderzoek in opdracht van Management Team en uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation. Het brengt in kaart hoe zakelijke dienstverleners worden beoordeeld door hun opdrachtgevers. Er zijn meer dan 50 verschillende categorieën, waarin de beste aanbieders worden gerangschikt. De posities worden bepaald op basis van ervaringen en meningen van een panel zakelijke beslissers.

Hoe is het precies onderzocht?

Voor de MT1000 van 2020 deelden ruim 5.600 zakelijke beslissers hun mening over meer dan 2.000 zakelijke dienstverleners in 59 markten. Aan hen werd gevraagd om de bedrijven te beoordelen aan de hand van de Net Promotor Score (NPS). Ook klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van de uitvoering werd meegenomen. Op basis van de scores die daaruit voortkwamen, zijn er voor elke categorie ranglijsten opgesteld. Enkel bedrijven met vier of meer beoordelingen worden in de resultaten meegenomen. Om te kunnen worden beoordeeld, moest ook in de afgelopen drie jaar zakelijk contact zijn geweest tussen de beslisser en dienstverlener.

Over Antagonist

Antagonist is gevestigd in Enschede en verzorgt voor ruim 55.000 klanten de webhosting, domeinnamen en beveiliging van meer dan 100.000 websites. De klanten zijn zowel particulier als zakelijk. Met name het MKB-segment, zzp’ers, start-ups en freelancers behoren tot de doelgroep. Het bedrijf richt zich op eenvoud, kwaliteit en service. Al ruim 15 jaar groeit Antagonist jaarlijks met tientallen procenten. Het succes en de liefde voor techniek zijn de drijfveren om maximaal in te zetten op innovatie, automatisering en opkomende technologieën.

Meer informatie:
https://www.antagonist.nl
support@antagonist.nl