Antagonist bij de beste zakelijk dienstverleners van 2019

Enschede, 17 december 2019 – Hostingprovider Antagonist uit Enschede maakt dit jaar haar entree in de MT1000. Zij veroveren daarmee een plek in de ranglijst voor meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland. Antagonist komt binnen op positie 133. Daarmee behoren zij tot de duizend beste zakelijke aanbieders van 2019. Binnen de categorie Hosting staan zij op nummer twee.

Antagonist bedankt iedereen die haar gesteund heeft en in het bijzonder haar klanten. De notering in de MT1000 en bijkomende waardering motiveert hen enorm om te blijven investeren in een dienstverlening, waarbij kwaliteit, service en eenvoud voorop staan.

De organisatie heeft weliswaar tienduizenden klanten, toch werken zij met een klein, hecht team. Zij omschrijven hun cultuur als persoonlijk en prettig. Lijnen zijn kort en er ligt een sterke focus op de dienstverlening. Antagonist voelt zodoende niet als grote organisatie. Toch eindigt Antagonist in deze top 1000 tussen giganten als ABN AMRO, Randstad, Google, PostNL en KPN. Naar eigen zeggen tovert dat een glimlach bij hen op het gezicht.

Antagonist geeft als kanttekening aan, dat het niet per se om grootte gaat. Bij een dienst als hosting gaat het vooral om snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Zij stellen het juist voor elkaar te krijgen met een lean and mean team en een sterke focus. Het bedrijft heeft weliswaar de wens om verder te groeien en dat is in de afgelopen jaren ook gelukt. Alleen niet ten koste van hetgeen, waarin zij geloven.

Over de MT1000

Het onderzoek is gebaseerd op de meningen en ervaringen van een uitgebreid panel aan zakelijke beslissers, in opdracht van Management Team en uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation. MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en de populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Sinds 2017 vervangt de MT1000 de MT Finance, MT100 en MT Digital.

Hoe is het precies onderzocht?

Er zijn 58 verschillende vakgebieden gedefinieerd. Voor al deze categorieën zijn groslijsten gemaakt. Deze lijsten bevatten de grootste en bekendste leveranciers in hun vakgebied. Om deze dienstverleners te beoordelen, is telkens een panel van zakelijke beslissers uitgenodigd om hun ervaringen te delen. In totaal waren er 5.178 respondenten en 2.002 verschillende organisaties. Alleen bedrijven waar in de laatste drie jaar zakelijk contact mee is geweest, konden beoordeeld worden. Ervaringen, en niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000. Lees de volledige onderzoeksverantwoording.

Over Antagonist

Antagonist te Enschede verzorgt voor ruim 55.000 klanten de webhosting, domeinnamen en beveiliging van meer dan 100.000 websites. De klanten zijn zowel particulier als zakelijk. Met name het MKB-segment, zzp’ers, start-ups en freelancers behoren tot de doelgroep. Het bedrijf richt zich op eenvoud, kwaliteit en service. Al ruim 15 jaar groeit Antagonist jaarlijks met tientallen procenten. Het succes en de liefde voor techniek zijn de drijfveren om maximaal in te zetten op innovatie, automatisering en opkomende technologieën.

Meer informatie:
https://www.antagonist.nl
support@antagonist.nl