Raidboxes onderdeel van team.blue familie

team.blue is verheugd om aan te kondigen dat Raidboxes, een toonaangevende WordPress-hostingprovider, toetreedt tot zijn steeds groter wordende groep bedrijven. Raidboxes is een gevestigde expert op het gebied van WordPress- en WooCommerce-hosting, specifiek gericht op bureaus en freelancers.

Over Raidboxes

Raidboxes, opgericht in 2014 door Torben Simon Meier en Johannes Benz, heeft een duidelijke missie om de beste WordPress- en WooCommerce-hostingervaring te bieden voor bureaus en freelancers.

Raidboxes heeft eigen software ontwikkeld bovenop WordPress, ’s werelds meest gebruikte CMS, om gemakkelijk WordPress- en WooCommerce-websites te ontwikkelen, onderhouden en hosten. Het zorgt voor alle technische details om websites snel, veilig en stabiel te houden, zodat haar klanten zich kunnen concentreren op de groei van hun bedrijf.

Met een team van 45 experts in Münster, Duitsland en door heel Europa bedient Raidboxes meer dan 16.000 klanten in 55+ landen. Hun klanten prijzen Raidboxes voor hun prestaties (tot 4x sneller dan reguliere hosting), beveiliging en diepgaande ondersteuning van wereldklasse. Hosting bij Raidboxes is zelfs klimaatpositief omdat ze een boom planten voor elke gehoste website.

Over team.blue

team.blue is een toonaangevende digitale organisatie voor bedrijven en ondernemers in heel Europa (België, Bulgarije, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk). Het bedrijf heeft meer dan 2,5 miljoen klanten en is een totaalpartner voor webhosting, domeinen, e-commerce en applicatieoplossingen, met meer dan 1.800 experts ter ondersteuning. Het doel van team.blue is om technologie vorm te geven en bedrijven te voorzien van innovatieve digitale diensten.

Hoe nu verder?

Torben en Johannes, beide oprichters van Raidboxes, zullen het bedrijf blijven leiden. Ze zullen worden ondersteund door de team.blue-organisatie die verdere versnelling van haar internationale uitbreidingsplannen in de WordPress- en WooCommerce-business mogelijk zal maken. Als onderdeel van dit plan kijkt team.blue ernaar uit om zijn meer dan 2,5 miljoen klanten te laten profiteren van de geweldige tools en services van Raidboxes.