SoHosted gaat verder als Yourhosting

SoHosted en Yourhosting gaan de krachten bundelen! SoHosted zal in de toekomst verder gaan onder de naam Yourhosting, een van de grootste hosting providers in Nederland.

Vandaag de dag zijn er honderden al niet duizenden mogelijkheden om je website of bedrijf te kunnen laten groeien. Al deze mogelijkheden aanbieden en benutten wordt steeds lastiger en kost veel tijd. Doordat SoHosted en Yourhosting de krachten bundelen kunnen zij hun specialisten, technologie en gezamenlijke kennis bij elkaar brengen.

Hierdoor kunnen zij technische vragen beter beantwoorden en ook nieuwe diensten aanbieden waar al langere tijd veel vraag naar is.

Wat informatie over Yourhosting

Yourhosting heeft meer dan 15 jaar ervaring en met meer dan 1.1 miljoen geregistreerde domeinnamen en meer dan 200.000 bedrijven en particulieren behoren ze tot de grootste hosting providers van Nederland.

Wat betekent dit voor de klanten van SoHosted?

Als klant van SoHosted hoef je verder geen actie te ondernemen. SoHosted doet zijn uiterste best om op de achtergrond zo geruisloos mogelijk de krachten te bundelen met Yourhosting. Eind dit jaar (2021) verwachten zij klaar te zijn met de fusie en zal SoHosted doorgaan onder de naam Yourhosting.

Als er verdere ontwikkelingen zijn dan zal SoHosted deze uiteraard met hun klanten delen en wij proberen dit ook op Hostingvergelijker.nl zo goed mogelijk te volgen.

Tot die tijd blijft SoHosted nog gewoon SoHosted en kun je op de gebruikelijke manier contact met ze opnemen.