Total Webhosting Solutions neemt Skyberate en MageHost over

Total Webhosting Solutions (ook wel TWS) zit niet stil en neemt weer twee Nederlandse hostingbedrijven over. Deze keer nemen ze de hostingbedrijven Skyberate en MageHost over. De hostingbedrijven staan beide bekend om hun kwaliteit hosting omtrent Magento webshops. Over bedragen is er niet gesproken.

Skyberate is een van de grootste hosting providers op het gebied van e-commerce in Nederland. De nog steeds snel groeiende markt van de e-commerce is daarom zeer interessant voor TWS. Skyberate is gespecialiseerd in het hosting van Magento, WordPress en Shopware. De reden van de overname (volgende de eigenaar van Skyberate) is dat Skyberate sneller kan groeien en blij blijft met de huidige ontwikkelen.

Naast Skyberate heeft TWS ook MageHost uit Valkenswaard overgenomen en net als Skyberate is ook MageHost een hosting provider die zich richt op e-commerce. Magehost is opgericht in 2012 en richt zich net als Skyberate op Magento hosting en Shopware platformen. De eigenaar van MageHost stelt dat hij zich door de overname van TWS beter kan richten op de technologische ontwikkelingen van zijn platform.

TWS heeft de afgelopen jaren flink huis gehouden in de hostingmarkt met verschillende grote overnames. Afgelopen tijd zijn bijvoorbeeld al partijen als Argeweb, PCextreme, en Savvii overnomen en dit zijn geen kleine spelers op de hostingmarkt.

Wat begon met enkele overnames begint steeds meer op een overname oorlog te lijken. Steeds frequenter worden er hostingbedrijven overgenomen door het grote concern Total Webhosting Solutions. TWS is niet de enige grote speler op de markt die veel overnames doet. Ook Team.blue is een grote organisatie die vele overnames heeft gedaan de afgelopen jaren. Team.blue is een fusie tussen Combell en TransIP die zeer recentelijk ook nog WebRuimteHosting overgenomen hebben.

Uitgelicht pakket

4.7 /5
(73 beoordelingen)
€ 2,00per maand

2GB

Schijfruimte: 2 GB
Dataverkeer: 40 GB
SSD: Ja