Vevida B.V. sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions (TWS)

De Nederlandse hostingprovider Vevida B.V. (Vevida) sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions (TWS) en gaat samenwerken met de al eerder overgenomen hostingprovider SoHosted. Hierdoor ontstaat er een sterke leide in het noorden van Nederland.

Blaricum, 10 september 2020 – Vevida, gevestigd in Groningen en opgericht in 1997, is een van de grotere Nederlandse hostingproviders. Door de aansluiting bij TWS en de krachten te bundelen met SoHosted ontstaat er een grotere regionale speler. De combinatie leidt tot grotere schaalvoordelen en maakt tegelijkertijd verdere productdiversificatie mogelijk, waardoor het huidige serviceaanbod van Vevida aan het MKB wordt verbeterd en hen beter wordt geholpen bij het realiseren van hun online ambities. Bovendien zullen Vevida en haar klanten profiteren van toegang tot kennis en best practices die binnen de TWS-groep worden gedeeld.

Jan Vlastuin, Vevida

“Na 23 jaar is het tijd voor de volgende stap van Vevida, en deze valt samen met mijn volgende stap als ondernemer. De webhostingmarkt ontwikkelt en consolideert zich snel. Aansluiten bij de grootste speler met een strategische, langetermijnfocus was nodig om een ​​concurrerend productaanbod voor Vevida in de toekomst veilig te stellen. Toen de mogelijkheid om lid te worden van TWS zich aandiende, voelde ik dat dit de beste kans was voor Vevida om samen met SoHosted het huidige serviceaanbod te verbeteren en uit te breiden. Ik weet dat de klanten van Vevida bij TWS in goede handen zijn, aangezien zij het huidige serviceniveau en kwaliteit voortzetten, wat een belangrijke reden was om voor TWS te kiezen.”

René de Haas, SoHosted

“We weten dat er een goede match is tussen de bedrijfscultuur van Vevida en SoHosted. Deze fit geldt ook voor het klantenbestand en de systemen die in gebruik zijn en die essentieel zijn voor de klanten van Vevida. Sinds SoHosted bij TWS is gekomen, hebben we enorme verbeteringen doorgevoerd binnen onze organisatie en ons platform. We zijn ervan overtuigd dat we een vergelijkbare waarde kunnen toevoegen aan Vevida, en we zijn verheugd om Vevida naar het volgende niveau te brengen als het nieuwste lid binnen de TWS-familie. Bovendien kunnen we onze diensten verder richten op het MKB in de regio, waardoor we de online aanwezigheid van onze klanten kunnen verbeteren door middel van een persoonlijke benadering van dienstverlening.”

Matthieu van Amerongen, CEO TWS

“Dankzij het ecosysteem van TWS kunnen bedrijven en hun oprichters een niveau van klantintimiteit en persoonlijke service behouden. Tegelijkertijd wordt in-house kennis gedeeld met alle leden binnen de TWS-groep, met als enig doel ons allemaal te laten leren en verbeteren. Onze omvang maakt bijvoorbeeld aanzienlijke investeringen in infrastructuurverbeteringen mogelijk die kleinere spelers niet kunnen doen. Voor ons zijn dit de basis waarop we een betere oplossing voor onze klanten bouwen die minder aandacht van hen vereist en die ervoor zorgt dat onze relaties vele jaren meegaan. Ik ben ervan overtuigd dat zowel Vevida als SoHosted zullen profiteren van deze intensieve samenwerking.”

 

Uitgelicht pakket

4.9 /5
(27 beoordelingen)
€ 6,99per maand

Webhosting Personal

Schijfruimte: 10 GB
Dataverkeer: Onbeperkt
SSD: Ja