Total Webhosting Solutions

Wanneer je je hebt verdiept in de wereld van webhosting heb je de naam Total Webhosting Solutions vast wel eens voorbij zien komen. Maar ook als je niet thuis bent in webhosting heb je er toch veel aan om hier meer over te weten. Vooral wanneer jij op zoek bent naar goede webhosting voor jouw eigen website. Wanneer je kiest voor webhosting hoef jij jezelf niet druk te maken om technische veranderingen en ontwikkelingen aan je website. Ook worden al je caches en bestanden opgeslagen. Je kunt kiezen voor een webhosting provider van Total Webhosting Solutions (TWS).

Meer over Total Webhosting Solutions

Wat is TWS, waar komt TWS vandaan en wat is het doel? TWS staat voor Total Webhosting Solutions en dit is een bedrijf dat verschillende hosting providers overneemt. TWS is een nieuw bedrijf dat sinds 2018 bestaat. De investeerder achter TWS is Strikwerda Investments, een bekende investeringsmaatschappij. Total Webhosting Solutions is bezig aan een snelle opmars. Het doel is dan ook het consolideren van de Nederlandse hostingmarkt. TWS wil in de eerste plaats marktleider zijn in Nederland, maar door middel van overnames ook van Europa. Er wordt volgens TWS zelf gebruik gemaakt van een decentraal model. Dit betekent dat de bestaande merken van TWS intact worden gelaten.

 

Ook wil Total Webhosting Solutions er met de overnames voor zorgen dat iedere webhosting provider zijn volle potentie kan bereiken met het doorvoeren van veranderingen en vernieuwingen. Op de website van TWS staat dan ook beschreven dat ze de best mogelijke waarde willen creëren binnen ieder bedrijf. Bedrijven kunnen de volledige hulp inschakelen van TWS, maar hebben ook de mogelijkheid om hun eigen koers te varen. Zo kunnen diverse webhosting bedrijven zichzelf blijven ontwikkelen en verbeteren met de financiering van TWS.

 

Lijst met hosting providers die onder TWS vallen

Wie vallen er allemaal onder TWS? Er zijn verschillende bedrijven overgenomen door Total Webhosting Solutions. De verwachting is ook dat er steeds meer webhosting bedrijven zullen worden overgenomen door Total Webhosting Solutions. Welke namen vallen er op dit moment al onder TWS? Het is handig om te weten welke bedrijven deel uitmaken van de nieuwe missie van Total  Webhosting Solutions. Deze namen hebben we voor je opgesteld: