De Hosting Makelaar sluit zich aan bij TWS

Loyals B.V. (Loyals) verkoopt haar hostingdivisie De Hosting Makelaar B.V. (DHM) aan Total Webhosting Solutions (TWS). DHM bundelt de krachten met RealHosting B.V. (RealHosting), onderdeel van TWS en versterkt het snelgroeiende specialisme van digital agency hosting.

Blaricum, 20 oktober 2020 – Loyals, het merkcommunicatiebureau voor de wereld van morgen, startte DHM in 2014 om de hosting van webprojecten in eigen huis op te zetten. Al snel leverde DHM niet alleen diensten voor Loyals ‘en werd het een onafhankelijk bedrijf. DHM faciliteert verschillende hostingdiensten voor ontwikkelaars en klanten van Loyals en daarnaast voor vele andere digitale bureaus.

Youri Lieberton, oprichter en CEO van Loyals

“Door de snelle groei van zowel Loyals als DHM moesten we een keuze maken. We willen ons focussen op de groei van Loyals. Hosting blijft uiteraard belangrijk voor Loyals. Precies daarom zijn we op zoek gegaan naar een langdurige partner met wie we een natuurlijke band hebben. Naast een visie op deze business en het partnership, moeten beide partijen goed en snel op elkaar aansluiten. Zowel Loyals als veel van haar klanten en relaties moeten immers kunnen blijven bouwen en vertrouwen op de infrastructuur van DHM. Die partner voor de lange termijn hebben we gevonden in TWS.”

Pim Effting, directeur RealHosting

“Als creatief bureau wil je geen gedoe met back-ups of trage websites. Klanten van digitale bureaus worden steeds veeleisender en webprojecten worden steeds geavanceerder. Beveiliging en performance moeten continu op hun best zijn en de snelheid waarmee webprojecten moeten worden opgeleverd neemt toe. Als webbureau is het onmogelijk om specialist te zijn in zowel server- als softwaretechnieken. We vinden het jammer als schaarse ontwikkelaars tijd verliezen met het opzetten en optimaliseren van hostingomgevingen. Omdat dit precies ons specialisme is.”

Matthieu van Amerongen, CEO TWS

“De manier waarop digitale bureaus zich onderscheiden, is door steeds meer op te treden als strategische partner voor klanten. Operationeel gezien moeten hun specialisten dit uiteraard kunnen waarmaken. Ze moeten altijd up-to-date zijn met de nieuwste technieken om de snelste webprojecten te kunnen ontwikkelen. Bovendien wordt databeveiliging een steeds complexere en belangrijkere kwestie. Gespecialiseerde hostingbedrijven binnen TWS zoals Realhosting en IPS, en partijen gespecialiseerd in WordPress en e-commerce zoals Savvii, Skyberate en Magehost nemen dit soort specialistische verantwoordelijkheid uit handen. Ze zorgen ervoor dat de focus op hun corebusiness ligt. We zijn dan ook verheugd dat we DHM nu aan die lijst van specialisten kunnen toevoegen.”

Over Loyals

Loyals is een merkcommunicatiebureau voor de wereld van morgen. Wij bouwen merken en laten bedrijven groeien door te werken vanuit de ‘kern’ van een organisatie. Het is niet aan ons om bij te blijven, maar om voorop te blijven lopen. Op deze manier kunnen we adviseren en blijven co-creëren met onze klanten. Verder zorgen we ervoor dat ze ook klaar zijn voor de toekomst. Bij Loyals werken we elke dag aan de groei van onze klanten met behulp van ijzersterke marketing- en communicatietools. Van strategie tot online marketing, van ontwerp tot online ontwikkeling en evenementen.

Over Realhosting

RealHosting verzorgt sinds 2001 webhosting en domeinregistraties. De slogan is “Professionele hosting, persoonlijke service” en dat is niet zonder reden. De kwaliteit van de hosting wordt gegarandeerd door het gebruik van de juiste technieken. Tegelijkertijd blijft de service persoonlijk dankzij onder meer een goede telefonische bereikbaarheid. Klanten beoordelen RealHosting gemiddeld met een 9. RealHosting is sinds 2017 onderdeel van TWS.

Uitgelicht pakket

4.5 /5
(26 beoordelingen)
€ 0,49per maand

IT Easy

Schijfruimte: 1 GB
Dataverkeer: 15 GB
SSD: Ja