TWS wordt Your.Online

In februari zijn er vijf investeringen en overnames geweest door TWS die niet eerder opgemerkt waren door ons. Een opvallende gebeurtenis was de acquisitie van de Franse webhoster Gandi.net door Total Webhosting Solutions (TWS), waarna de TWS-groep werd omgedoopt tot Your.Online.

Total Webhosting Solutions (TWS), onderdeel van Strikwerda Investments, heeft de Franse domein- en webhostingexpert Gandi.net overgenomen. TWS bouwt met deze overnames aan een webhostingportfolio in Nederland, Spanje en Frankrijk. TWS veranderd nu in een overkoepelend bedrijf die op Europese schaal zal werken onder de naam Your.Online, met acht merken, zeshonderd medewerkers, één miljoen klanten en een omzet van 175 miljoen euro. De merken onder Your.Online zijn onder andere Yourhosting, Gandi.net, Versio, Savvi, O2switch, Nexylan Hosting, Shockmedia en Axarnet.

Norbert van der Knaap, woordvoerder van Your.Online, legt uit dat ze verder zullen bouwen aan deze acht klantmerken door middel van nieuwe overnames. Onder deze merken vallen ook sublabels, zoals Argeweb, Sohosted, Vevida, Alphamega Hosting, VIP Internet, Realhosting en DeHeeg, die onder het Nederlandse Yourhosting vallen. Hij benadrukt dat ze zich willen verbreden en klanten meer willen bieden dan alleen webhosting. Dit blijkt uit de overname van Shockmedia uit Almelo, een bedrijf dat zich richt op high-end managed hostingoplossingen en zich bezighoudt met performance hosting voor grote websites, e-commerce sites en webapplicaties. Daarnaast zijn ze van plan om nieuwe markten in andere landen te betreden.

Uitgelicht pakket

4.9 /5
(519 beoordelingen)
€ 1,95*per maand € 3,25 per maand

Webhosting Start

Schijfruimte: 5 GB
Dataverkeer: 250 GB
SSD: Ja