SoHosted lanceert nieuw cloud-platform en VPS-pakketten

Drachten, 27-7-2020 – Webhostingbedrijf SoHosted uit Drachten heeft vorige week haar nieuwe state-of-the-art cloud-platform in gebruik genomen om zo MKB ondernemers te helpen om online succesvol te zijn.

In 2012 was SoHosted een van de eerste hosters van Nederland met 100% SSD hosting. Destijds liep SoHosted hiermee voorop in de markt en het duurde enkele jaren voordat andere hosters dezelfde prestaties konden leveren. Met dit platform wist SoHosted destijds de MKB Best Choice award te winnen van WINMAG Pro. De afgelopen jaren werden er verschillende updates en verbeteringen doorgevoerd aan het platform, maar het werd nu tijd om weer net zo vernieuwend te zijn als in 2012. Dit doen we met een volledig nieuwe cloud oplossing voor het MKB.

“Met het nieuwe VPS-platform lopen we weer voorop in de markt en kunnen we de komende jaren enorm veel waarde toevoegen voor een hele aantrekkelijke prijs. In deze moeilijke tijd waarin veel MKB’ers worden getroffen door de gevolgen van COVID-19 is een goede prijs-kwaliteitverhouding heel belangrijk. Daarnaast voorzien we met dit platform in de snel groeiende vraag van MKB’ers die snel de transitie van offline naar online willen maken. We zien bijvoorbeeld veel traditionele ondernemers die nu snel en eenvoudig een webshop online zetten op ons nieuwe cloud-platform.” geeft managing director Hindrik Rijpkema aan.

De nieuwste technieken voor maximale performance

Om klanten de beste ervaring te geven op het gebied van snelheid en uptime is hard gewerkt aan een volledig High-Available VPS-platform op basis van KVM en Ceph als storage platform met 100% razendsnelle NVMe SSD opslag.

Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over dataverlies want alle data wordt drie keer gerepliceerd in geografisch gescheiden datacenters waardoor data zeer veilig is. High-Availability (HA) zorgt ervoor dat de uptime extreem hoog blijft en een VPS bij eventuele verstoringen direct elders opnieuw opstart. Dit is een groot voordeel ten opzichte van hosters die werken met local storage.

Nieuwe VPS-pakketten

Het gloednieuwe cloud-platform maakt het ook mogelijk om nieuwe VPS-pakketten aan te bieden. Het complete VPS aanbod is vernieuwd en onderverdeeld in drie categorieën: VPS, Managed VPS en Reseller VPS. Alle pakketten beschikken over onbeperkt dataverkeer en minimaal 25 GB schijfruimte. Bovendien zijn back-ups tot 30 dagen terug gratis inbegrepen voor Managed en Reseller VPS klanten.

Voor het maken van back-ups voor een Unmanaged VPS is SoHosted een samenwerking aangegaan met marktleider Acronis. Met Acronis Cloud Backup is het heel eenvoudig voor developers en systeembeheerders die een eigen VPS willen beheren, om een back-up te maken van een VM of een complete VM te restoren.

Zelf eenvoudig hosting verkopen

De categorie Reseller VPS is nieuw bij SoHosted. Met een Reseller VPS kunnen webdesigners, digital agencies en online marketeers zelf heel eenvoudig hosting verkopen aan klanten, zonder dat ze hier technische kennis voor nodig hebben. Het technisch beheer wordt uitgevoerd door SoHosted. Resellers kunnen daarnaast gebruik maken van het SoHosted partnerprogramma en profiteren direct van veel extra voordelen zoals kortingen, marketingadvies en kennisdeling.

Kijk voor meer informatie over de nieuwe VPS-pakketten van SoHosted op SoHosted.com .

Uitgelicht pakket

4.2 /5
(398 beoordelingen)
€ 0,99*per maand € 11,99 per maand

Webhost One

Schijfruimte: 25 GB
Dataverkeer: Onbeperkt
SSD: Ja