Versio B.V. neemt Nederlandse hosting provider QDC over

Total Webhosting Solutions is de marktleider in hosting en sinds de toetreding van Versio B.V. bij TWS is QDC de eerste acquisitie van Versio B.V.

Sinds 1994 biedt QDC webhosting, domeinregistratie en VPS-diensten aan het MKB en particulieren. De overname van QDC biedt de mogelijkheid om het product- en dienstenaabod verder uit te breiden door de samenwerking met Versio.

Noor Nijkamp-Danser, QDC

“Na jarenlang de zaken te hebben verzorgd, is het tijd voor een volgende stap. Om de continuïteit van de onderneming te waarborgen, was ik op zoek naar een betrouwbare partner, die ik vond in Versio. Onze klanten hebben bepaalde normen en verwachtingen van ons serviceniveau, en ik was op zoek naar een partner met normen die vergelijkbaar zijn met die van ons. Nu is het tijd dat ik een stap terug doe, maar ik weet dat onze klanten in goede handen zijn.”

Christiaan Tsirakos, Versio

“Dit is de eerste overname van Versio nadat hij onderdeel werd van TWS. Door de overname kunnen we een breder klantenbestand bedienen en een breder scala aan producten aanbieden. De klanten van QDC zijn zeer tevreden en zijn al jaren trouwe klanten, aangezien QDC altijd een focus heeft gehad op een persoonlijke en hoogwaardige klantervaring. De samenwerking met Versio biedt QDC de mogelijkheid om zijn technische platform te upgraden naar een nieuw platform dat voldoet aan moderne standaarden en vereisten. Ik denk dat we elkaar in de toekomst zullen versterken.”

Matthieu van Amerongen, CEO TWS

“Kleinere webhostingbedrijven passen heel goed binnen de bedrijven van TWS en TWS zal die de komende jaren blijven overnemen. Door onze schaalgrootte kunnen de meeste van onze bedrijven bovengemiddeld presteren. TWS ontgrendelt bijvoorbeeld cross-selling, wat resulteert in een consistente omzetgroei. Daarnaast zijn investeringen in infrastructuur en technologie op grotere schaal beter toegankelijk, waardoor kansen ontstaan ​​om kosten te besparen. Door lid te worden van TWS kunnen kleinere webhostingbedrijven profiteren van die voordelen en een beter en succesvoller bedrijf worden.”

Uitgelicht pakket

5 /5
(22 beoordelingen)
€ 1,45per maand

Webhost One

Schijfruimte: 100 GB
Dataverkeer: 250 GB
SSD: Ja