IPS overgenomen door Total Webhosting Solutions (TWS)

Het Nederlandse hosting bedrijf IPS wordt overgenomen door het grote concern Total Webhosting Solutions (ook wel TWS). IPS zal samen gaan werken met het hostingbedrijf Realhosting dat al eerder overgenomen is door TWS.

De directeur van IPS (Michael van Lier) geeft aan dat het tijd is voor de volgende stap van IPS en dat TWS het perfecte platform is om dit bij te kunnen realiseren. IPS zal worden ondersteund tijdens deze nieuwe groeifase waarbij ze gebruik kunnen maken van aanvullende investeringen in de techniek en dienstverlening van IPS. Ook bij deze overname zijn geen bedragen genoemd.

IPS is een hostingbedrijf dat gevestigd is in Rotterdam en zich naar eigen zeggen richt op de creatieve en innovatieve industrie.

Realhosting heeft al meerdere hostingbedrijven overgenomen de afgelopen jaren en deze vallen, gezien Realhosting onderdeel is van TWS, nu ook onder TWS. TWS is al een hele tijd bezig met verschillende overnames van kleine hostingbedrijven om zo een concentratie te vormen in deze markt. Team.Blue is een fusie tussen TransIP en Combell en doet ook veel overnames. Laatst hebben zijn WebRuimteHosting nog overgenomen.