NIEUW! – Managed WordPress hosting vergelijken

Al enige tijd kregen wij verzoeken waarom er geen vergelijking was van Managed WordPress hosting aanbieders. Zowel van providers als bezoekers van Hostingvergelijker.nl. Daarom hebben wij met enkele Managed WordPress hosting providers overleg gehad om dit gedeelte toe te voegen aan het platform.

Wat is het verschil tussen normale WordPress hosting en Managed WordPress hosting

“WordPress hosting” is een begrip dat gecreëerd is door de markt en eigenlijk is het niets minder dan een Shared Hosting pakket met een WordPress voor geïnstalleerd. Sommige providers bieden nog wel wat kleine extra’s maar dit kun je geen Managed WordPress hosting noemen. “WordPress hosting” is ontstaan omdat er vraag was vanuit de markt voor hosting die geschikt was voor WordPress. Een degelijk Shared hosting pakket met PHP, MySQL database en voldoende opslag en dataverkeer kan prima een degelijke WordPress website draaien.

Managed WordPress hosting is een andere tak van sport. De servers zijn speciaal ingericht en geoptimaliseerd voor het draaien van WordPress websites. Er zijn verschillende caching methode om de website snel en goed te laten functioneren. Het bedrijf heeft specialisten in dienst die kunnen lezen en schrijven met WordPress en je dus kunnen ondersteunen op allerlei vlakken. WordPress is nogal geliefd onder hackers, de servers worden dus regelmatig gescand op Mallware en er worden de regelmatig Beveiligingscontroles uitgevoerd. Daarnaast is er de mogelijkheid dat het updated van WordPress en plug-ins door de hosting provider wordt uitgevoerd.

Voornamelijk de extra beveiliging en support zijn het verschil tussen “normale” WordPress hosting en Managed WordPress hosting.

Lang verhaal kort

Doordat er vraag naar was hebben wij besloten een aparte sectie toe te voegen voor Managed WordPress hosting. Providers worden eerst door ons gecontroleerd of het wel daadwerkelijk om Managed WordPress hosting gaat. Is dit het geval dan kunnen zij de pakketten aan het overzicht toevoegen.

Wij hopen zo voor de bezoekers van Hostingvergelijker.nl dat zij een goed overzicht kunnen krijgen van Managed WordPress hosting providers.

Vergelijk ook onze WordPress VPS pakketten.